Post by marnevemare on Feb 23, 2022 5:57:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dámajáték ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dámajáték IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod több kristályt ▞▞▞
▞▞▞ Dámajáték 2022 version ▞▞▞
de
Jól érzem magam ebben a dámajátékban. De versenyre van szükségem, hogy trófeát vagy pénzt nyerjek. Az online játékok feltehetően segítenek a játék szerelmeseinek pénzt keresni a számláik kifizetéséhez. Csak ajánlom.
SZÍVÁS, SZEMÉT, NE VESZTESE AZ IDŐT, ha ténylegesen dámázott. A lépések előre beállított jelentésűek (ha két lehetőséged van az ellenfél megugrására, akkor ezek közül csak egyet adsz meg, és általában ez a lépés teszi lehetővé, hogy az ellenfél (cpu) téged is megugorjon.LEGNAGYOBB azaz úgy állítottam be a CPU-t, hogy kaphassam a sólymot, de nem engedi, hogy megszerezzem azáltal, hogy egy másik lépésre kényszerítenek, ami rossz, mert elrontotta a beállításomat, és lehetővé tette a CPU számára, hogy előnyhöz jusson.) GARBAGE játék.
Kiváló játék. Évek óta dámázom, és a legfelső szinten pontosan úgy játszik, mint a nagybátyám. Remek dámajátékos volt, aki az apjától tanult, és esélye volt a korábbi dámabajnok, Bubba Morrison ellen játszani. Kérjük, adja hozzá a hagyományos fekete kontra piros beállítást. Kösz
Jó játék, a szintek is megfelelőek.
Megtapasztaltam, hogy ahogy egyre elmélyültem a játékban, egyre nagyobb kihívást jelent, de megtanultam, hogy sokféleképpen lehet megölni egy macskát✨
Ez szuper. Az intelligencia szintje nagyon magas. Az egyetlen korlátozás az, ha a magok mindkét oldalán kettő (2) marad, ilyen esetben a rendszernek automatikusan ki kell hirdetnie a játék sorsolását. A játék azonban addig tart, amíg ki nem derül a győztes.
Ντάμα Επιτραπέζια παιχνίδια mve
Jól működik próbáld ki egyszerűen imádom 5-öst adtam rá 🌟 mert kimerítettem a 🌟
Imádom a játék grafikáját és simaságát. De kérjük, adja hozzá az „ANALÍZIS MÓD” elemet. Mert ha bemutatót akarunk készíteni, akkor kénytelenek vagyunk a kétjátékos módot használni, vagyis a tábla szöge más lesz, és nem akarjuk.. A videó bemutató készítése közben még mindig 3D formában szeretnénk maradni. Szép és klassz elmagyarázni, miközben a darab animációja annyira valóságos.
Nagyon jól elkészített, élveztem a játékot.
Nagyon klsz én imádom és nagyon jo én szerintem
Ez jó, de a játék időnként megtesz egy lépést, ami még akkor is elkap egy figurát, ha más biztonságos lépést tud tenni, és ez elég frusztráló lesz. A játék többi része viszont jó, és az idő nagy részében élvezem.
Ez a legjobb játék amit valaha láttam ezért mindenkinek ajánlom aki szereti aki nem
Annyira borzalmas, hogy a sok mozdulat után miért kényszerít drow-ba a játék, miközben az összes darabom frissítését terveztem ?? Mintha nem folytatnád a kényszer után, mi a fene??? Ezt a hibát ki kell javítani srácok, ez nem megy így (a játékost soha nem szabad erőltetni)
Miért töltsek le mindig újra egy témát, miután másikra váltok? Ez szemétség, mert általában fizetek az adatokért, itt nem kapom meg ingyen.
Jó játék, de elég buta, meg kell keresnem, hogy játsszak a kétjátékos módban, főleg azért, mert eredetileg nekem és a bátyámnak kaptam a játékot, hogy együtt játsszunk.
ez nem dáma, amivel kicsi korom óta játszom. nem kell azt tenned, amit mondanak, ez szívás. o egyébként 65 éves vagyok. dámában nincs kötelező ugrás. Nem jövök vissza.
Dam Papan qqqs
Nagyon szeretek dámázni ebben az alkalmazásban. Eredetileg csak egy szokásos, szabványos dámajátékot kerestem, és amikor letöltöttem ezt az alkalmazást, rendkívül meglepődtem, amikor megtudtam, hogy ilyen sokféle dáma létezik. Biztosíts nekem órákon át szórakozást. Mivel ágyhoz kötöttem, fontos, hogy szórakozási lehetőségek álljanak a rendelkezésemre. Csak azon tűnődöm, hogy miért nincs kínai dáma?
Érdekes játék arra késztet, hogy alaposan átgondoljam. Köszönöm, mielőtt minden lépést megtennék az életben
Damas Tabuleiro kxe
Nagyon jó játék
Szép munka. kiváló munkát végeztek. Szerintem a magasabb szinteken ne mutasd meg a játékosnak, hogy hol kell játszani, hogy golyókat vegyen, hogy legyen "kwakwa" a ghánai huzatban. Nehezebbé tenni a bajnoki szintet, mert én gyakrabban győzöm le, mint ő engem. add hozzá, és nagyszerű lesz. ez a játék szándékosan nekem készült. órákig játszom, hogy kikapcsolódjak, amikor kevésbé vagyok elfoglalt. Kösz
Teljesen félelmetes. Túl sok kiegészítés egy szuper alapjátékhoz. Inkább beszélek valakivel egy elmegyógyintézetben, aztán játszom ezt a játékot.
Elfelejtette, milyen idegesítő a dáma, egy ócska társ, amíg valaki kevésbé törődik vagy "hibázik". Most már tudom, miért szerettem gyerekként mindig a sakkot a dáma helyett.
Általában hazudok, ha az értékelésről van szó, de ezúttal megérdemli a 3 csillagomat, szórakoztató és fantasztikus, de az egyetlen probléma az, hogy túl könnyű, és segít legalább néhány dolgot bonyolultabbá és nehezebbé tenni, köszönöm
Jó, de a többjátékos az egyetlen dolog, ami hiányzik. Plusz patthelyzetek
Jó, de néha elakad
Jó, de miért korlátozott a király mozgása? Kingnek képesnek kell lennie az elölről vagy hátulról ugrálni és enni
Jó játék, kivéve, ha nyersz, és mindkét fél király, döntetlenre kényszerít... nincs más választásod... de ha megnyered, a játékot végigjátssza... kicsit igazságtalan, ha engem kérdezel .
Az első néhány szint szórakoztató és nagyszerű volt, egészen addig, amíg nem kényszerít minket arra, hogy rajzoljunk, amikor nem akarunk.
Kényelmesen döntetlen lett az idő, amikor megszereztem a számok előnyét. 🖕🖕🖕
Gs
Van tapasztalatom az ilyen játékokkal kapcsolatban, szóval támogass, és sokkal jobban fogunk dolgozni.
Hát ez baromság, hogy letöltöttem, de amikor az Amerikát választottam, akkor nyomja meg a tovább gombot, csak elsötétíti a képernyőt, kérem javítsa ki, nem is láttam a darabokat, élveztem volna.
Foil Turning 3D Опуштене txxk
2 játékosra is érdemes opciót tenni. unalmas néha csak a telefonjával játszani. szórakoztató lehet játszani néhány mással.
Nagyon jó játék. Kellemes kis időtöltés. Megfelelőek a nehézségi szintek is!
Az erőfelvétel nagyon idegesítő, nem így működik az amerikai dáma. Ez alapvetően azt jelenti, hogy néhány lépésben eldől a játék kimenetele, és ez nem igazságos.
A játék szórakoztató, de nem lehet valakit nem a játék szintjén bajnok, hanem világbajnok. Már a bajnoki szint is sok változtatást igényel, rengeteg programozási hiba van benne. Amit meg lehet tanulni, az a csapdák észlelése, de még ezt sem kell minden csapdát végrehajtani – szándékosan besétálok néhányba, mert ez előnyt jelent a végrehajtás után. Sokszor előfordul, hogy a játék ugyanazt a lépést játssza újra és újra, ha nem változtatok az enyémen. A döntetlen feltételei rosszak....
Mi az, hogy az ellenfél tud visszafelé lépni, én nem. Meg van egy szabálytalan lépés is wtf. Ez egy új játék, de nem dáma.
Ez a játék eleinte jó volt. De folyamatosan kikapcsol. És tegnap jelentettem, de még mindig nem javították ki.
Ez egy jó játék, csak válassza ki a saját országát Zambiában, így nincs ott, de szinte ugyanaz minden afrikai országban.