(Android/iOS) Taktická Válka: Tower Defense Game cheat kód neomezené peníze
Feb 23, 2022 5:54:38 GMT
Post by marnevemare on Feb 23, 2022 5:54:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Taktická Válka: Tower Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Taktická Válka: Tower Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neomezené peníze ▞▞▞
▞▞▞ Taktická Válka: Tower Defense Game 2022 version ▞▞▞
Dobrá hra, ale jakmile uděláte jednu chybu v umístění nebo upgradu, budete hotovi a budete muset restartovat, protože jste v tom bodě podělaní na úroveň therr, začne otravovat pekelně rychle.
(Nová hra) Mini Warriors je strategická hra pro Android, v níž si budete piplat armádu malých bojovníků · (Nová hra) Netradiční tower-defense
Zmanipulovaný tak, že hned z brány musíte kupovat věci. Odpověď "zkuste změnit taktiku" to nezlomí. Zkuste změnit hru, aby to nebylo téměř nemožné. Kdo chce hrát dokončené úrovně znovu a znovu, aby vydělal peníze?
Příliš těžké, nedostanete dost peněz na to, abyste se spokojili s množstvím věcí, které procházejí, vždy je problém dát věci dolů těsně předtím, než něco projde kurzem
Tato hra je úžasná, grafika je jednoduchá, což nás více zajímá, vždy používáme pouze k hraní 3D grafiky, ale tato herní grafika je nejlepší......prosím, udělejte více úrovní......
Skvělá hra jak tady píšou hráči pak se množí peníze v hangáru
Příliš mnoho reklam... Tak mnoho sledování reklam pokaždé, když chci restartovat úroveň, nebo když jednu dokončím. Nesnáším hry, které tohle dělají
Je to zábavné a náročné, ale extrémně krátké. Potřebují do hry přidat více
Skvělá hra. Potřebuje více úrovní. Po 20 už není co dělat. V každé události jste dosáhli 3 hvězdiček.
Tactical War: Tower Defense Game ยุทธศาสตร์ wpz
Dobré dobré
Skvělá hra, podle mého názoru jedna z nejlepších tower defense. Bylo by 5 hvězdiček, kdyby to mělo více úrovní.
Zábavná hra s minimem reklam (pouze pokud máte zapnutou WiFi). Hraji tu hru krátce ale baví mě, je jednoduchá, chytlavá. Hezká old school grafika. Hra běží bez relevantních lagů.
Obsah Hodnocení Taktická Válka: Tower Defense Game App - PEGI 7, měli byste vědět, že pokud Aplikace pro Android se bude používat děti. Varování, že software
Existují lepší tower defense hry. Porazit všechny úrovně a čekat víc? Ale to je vše. Právě jste skončili. Ne, tady je další sada úrovní nebo dokonce dobrá práce... právě jste hotovi.
Moc jsem si od toho nesliboval, ale velmi mile me hra prekvapila. Dobrá hra...
Tactical War: Tower თავდაცვის სტრატეგია acx
Škoda ze jen 20 levelu
Roztomilé, ale jednoduché umění. Zpočátku to vypadalo velmi zjednodušeně, ale existuje určitá strategie. Do konce trvalo týden toho, co bych považoval za příležitostné hraní, a nikdy jsem se nedotkl věže pro zvýšení dosahu.
Tower Defence | Online hra zdarma | Superhry.cz
Hra je zábavná. Mohlo by být lepší, kdybyste mohli začít každou úroveň s alespoň množstvím peněz, které jste vydělali při dokončení předchozí úrovně, místo toho, abyste měli pouze jednu základní věž.
Dobrá první úroveň... Ne! Můžete umístit pouze jednu věž. Bylo by lepší, kdyby cena za věž klesla ze 100 na 50. příliš těžké
Nejlepší hry na android tablety a mobily které vyšly v roce 2014
Hra je dobrá, ale vždy když dohraju 14 kolo. Tak se hra zasekne.
Nesnáším mobilní hry kvůli reklamám. Tenhle je jiný. Reklamy jsou minimální. Hra je příjemně náročná a zábavná. Nemusíte platit peníze, abyste si to užili.
Vlastně jsem tuto hru zpočátku miloval, ale po několika úrovních si uvědomíte, že vám ve skutečnosti umožňuje upgradovat jen trochu, takže je nemožné dokončit úrovně velmi brzy. Nedovolí vám to ale upgradovat zbraně natolik, abyste správně porazili úrovně. Důrazně doporučuji tuto hru nestahovat. Bylo to víc než zklamání. Pokud by existoval způsob, jak získat více peněz na nákup zbraní na začátku úrovní jako téměř každá jiná hra TD, znamenalo by to obrovský rozdíl.
Skvělá hra, hodně jsem se u ní bavil, ale je příliš krátká! Ne dost úrovní. Dokončil jsem celou hru se 3 hvězdičkami na každé mapě a teď se nedá nic dělat. Můj největší návrh je více map/obsahu, aby věci zůstaly zajímavé. Tato hra potřebuje více obsahu! Více map, více věží/zbraní. Chce to víc všeho! Také by bylo skvělé, kdybychom se mohli připojit k našemu hernímu účtu Google Play a uložit si svůj postup. To je docela velký, protože hry často odinstaluji a znovu instaluji.
Rally Fury - Extrémní auto závody Závody edm
Super na odreagování
Dám této hře 5 hvězdiček, pokud opraví mechaniku, můj 4letý bratranec má potíže s hraním
Je to dobré, ale trochu zklamání? jak se dalo očekávat, je tu tuna reklam, ale v dobře udělané hře je to v pořádku. Zabral jsem asi měsíc hraním této hry na několika volných místech, které jsem měl, a odměna za dokončení poslední úrovně? ještě jedna reklama. žádná speciální finální jednotka, žádné "gratuluji k poražení hry!" prostě. Reklama. Znovu.
Je to skvělá hra, ale úrovně prostě nejsou fér, peníze, se kterými začínáte, nestačí na některé úrovně a nepřátelé Don upouštějí dost peněz Plně jsem upgradoval každou věž a zapnul jsem, ale nemohu se dostat přes úroveň 8
Toto je rozhodně velmi dobře udělaná tower defense hra, která má přitažlivý armádní styl a pocit, který mě nijak nenadchnul. Rád bych však viděl více vylepšitelných funkcí, včetně bunkrů pro vojáky, kteří by měli vojáky, kteří by pomáhali bránit. Myslím, že by to skutečně zvýšilo zájem o vydělávání herního zlata tím, že budete více hrát, ale také by to vytvořilo vyšší příjmy prostřednictvím skutečných nákupů vašeho herního zlata v obchodě. Možná můžete udělat taktickou válku 2 (smejte se nahlas). Děkuju.
V App Store naleznete hry, které můžete hrát chvíli, ale i takové, do kterých když se ponoříte, nebudete neodtrhnete se. Zde jsou tituly pro
Taktischer Krieg: Tower Defense Spiel Strategie rval
Krátké, sladké a velmi shovívavé. Mechanika pay-to-win není vyžadována a reklamy nejsou otravné. Moje jediná kritika je, že tok se opakuje; žádná změna; příliš předvídatelné. Prakticky můžete hádat, jak vypadá další vlna.
Má pouze 20 úrovní... Udělali jsme několik nákupů v aplikaci a zároveň si hru užívali, ale zastaví se na úrovni 20, na kterou se lze poměrně snadno dostat i se 3 hvězdičkami na každé úrovni. Cítím, že jsem promarnil peníze. Za komunikaci přidána hvězdička navíc. Přidá další, pokud bude aktualizace dobrá 😁👍
Taktika Defense - je zajímavé strategie, klasickým příkladem her tower obrana. Tato tvrdá hra ve vojenském stylu je vytvořen pro TD hry fanoušky, kteří si rádi
Po pouhých několika úrovních si budete muset koupit mince, abyste si koupili dostatek upgradů, abyste prošli úrovní.
Hodnocení by bylo vyšší, pokud byste mohli skutečně zavřít zobrazené reklamy, místo aby zabíraly celou vaši obrazovku a klikali byste pouze na tlačítko nainstalovat. Strašně rušivé a mimo provoz jinak příjemné hry.
Potenciál pro úžasnou hru, ale příliš obtížný (na úrovni 6 téměř nemožné). Stále jsem neprošel a dokonce jsem utratil peníze na maximum ze všech svých věží a stále se mi to nepodaří. Doufám, že se část 2 zlepší. Líbí se mi obtížnost, ale ne nepraktická obtížnost.
Úžasná malá hra. Ale nedostává 5 hvězdiček, protože jsem to dokončil za 2 dny a nejsou tam žádné další úrovně.
Beru zpět svých 5 hvězdiček a dávám 4 hvězdičky. Protože nemohu uložit nebo pokračovat ve své misi, když jsem chtěl během hraní mise udělat něco jako fotografování atd. Musím začít hrát od začátku mise.
Směšně nevyvážené. Jediná dobrá věc je, že to není plné reklam.