Post by teldamalanli on Feb 18, 2022 20:26:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejeno število točk ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Frenzy®️Cooking Game 2022 version ▞▞▞
To je zasvojenostna igra, ki je na začetku zelo enostavna, a kot so rekli mnogi drugi, je skoraj nemogoče premagati določene ravni, ne da bi porabili denar ... in zaslužili vijolične dragulje? Pozabi ... to traja VEDNO. Nočem, da mi je treba 800-krat prehoditi eno stopnjo, da dobim dovolj draguljev, da kupim TRI dodatke, ki v bistvu izginejo v trenutku. Pretežko. Odstranjevanje.
Zabavna igra, vendar se med igranjem pojavlja preveč oglasnih videoposnetkov. Poleg tega, da vam omogoča ogled videoposnetka za bonuse, kot so dodatne stranke ali čas, samodejno predvaja video vsakih nekaj stopenj, kar je nadležno. Torej ne samo, da ima stvari, za katere lahko porabite pravi denar, ampak vas nato prisili, da gledate oglase, kar bi mi bilo v redu, če bi bili le izbirni za bonuse.
Užival sem v igri... zdaj me resnično moti, da ne morem igrati okusnega mesta.. vedno piše, da ni bilo mogoče vzpostaviti povezave s strežnikom... mi lahko pomagate glede te težave
Sem ugotovil. Ravni lahko premagate le tolikokrat, preden morate igri dati počitek. Na primer dan ali 2 in mi je težko, ker mi je ta igra zelo všeč. Občasno pride do napake, ko bom gledal oglas, vendar mi ne prinese dodatne stranke ali 10 sekund. Na splošno je zabavno igrati. Trenutno sem na 3. turneji s krožnikom za kruh s šunko, sirom in oljčnim kruhom in postajo churro (ne morem pomisliti na ime), vendar sem opravil vse stopnje do sedaj, moram biti potrpežljiv
Preveč oglasov. To je smešno. To je zabavna igra. A to, da se oglasi, ki se pojavljajo vsako minuto, še posebej, ko pojavna okna odprejo Playstore ali spletno stran, me norijo. Popolnoma sem za razvijalce, ki financirajo prek oglasov, vendar ne pozabite na igranje! Odločimo se za ogled oglasov, da nadaljujemo z igranjem. Ne prekinjajte igranja z oglasi. Odstranjeno.
Užival sem v igranju in opravil vse tri mestne ravni. zdaj, ko igram za značke in nagrade, nenadoma vse deluje, lahko kuham jedi, vendar nobena stranka ne prihaja v restavracijo. Čudno.... ne morem igrati naprej
Ne morem prenesti naslednje restavracije, vedno znova pravi, da je moja internetna povezava napaka
** Premakniti morate gumb za nadaljevanje.. Ko umrete in vas prosi, da vzamete 100 diamantov za nadaljevanje.. To se takoj zadene!!! Ko klikneš kot nor na tablo in se to pojavi... Odnese tvojih 100 diamantov stran.. Zdaj sem prekinil z nadaljevanjem...?? ** Tudi** vaše lizike v zgornjem desnem kotu zaslona... Ko se približate rumeni časovni črti... Samodejno vam jih odvzame.. Uporabili bi jih morali, če želimo.. Prosim POPRAVI 4 5*
Igra mi je všeč, vendar so ravni na koncu vsakega odseka pretežke. V redu, če imate denar, ki ga lahko porabite za ojačevalnike, vendar je nesmiselno igrati, če ga nimate. In zdi se, da ni mogoče "pridobiti" izkušenj, da bi premagali te ravni, če ne želite plačati.
Res zabavna igra! zelo uživam. Naučil sem se biti precej hiter. Edina slaba stran je v časovno omejenih ravneh, pripeljejo le določeno količino ljudi, in ko vstopijo, vam to vzame čas. Lepo bi bilo, če bi se le pojavili. Počasi ti vzamejo čas in to sovražim. Ampak ni slaba igra.
Všeč mi je ta igra, vendar oglasi niso pod nadzorom ... preveč. Bilo bi enostavno 5 zvezdic, če ne bi bilo oglasa vsakič, ko igrate raven.
Bilo je super, toda zdaj je oglasov preveč in ne morete premagati ravni, ne da bi porabili ojačevalnike, ki stanejo denar. Tudi če nekaj porabiš, ni dovolj. Preveč oglasov preveč $
To igro postane nemogoče igrati brez nakupa draguljev po določeni točki. Potem tudi "ukrade" dragulje, ki ste jih kupili.Ko kliknete zelo hitro, da prenesete, se prikaže, da plačate draguljem, da greste točno tam, kjer kliknete, in vzame dragulje, preden ga sploh imate priložnost prebrati. Obrnil sem se na službo za stranke in povedali so mi, da draguljev ne morem dodati nazaj v svoj račun. Zdi se kot laž.
Odlična igra!
Ali bodo kmalu na voljo posodobitve z novimi mesti? Dolgočasno je iti skozi vse, da bi še naprej igral bonus ravni. Strinjati se moram z drugimi, da so nekatere ravni "narejene" in jih je nemogoče prehoditi brez uporabe draguljev ali ojačitev. Včasih preprosto ni pomembno, kako hitro igrate, stranke prihajajo prepočasi in vam bo zmanjkalo časa, zaradi česar bo nemogoče prehoditi raven.
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strategi nnvz
Igra teče gladko, ima nekaj stopenj, ki se zdijo nemogoče prehoditi, vendar je zabavno
Pomoč !!! Sem na stopnji 98-1 in težko mi je dajati hamburgerje in ko se to končno zgodi, se ne registrirajo, tako da stranke hodijo jezne. Igro sem odstranil in znova namestil, vendar to ni pomagalo. Res mi je všeč ta igra, ampak če se tako nadaljuje, nima smisla igrati
👍
Strinjam se z večino nedavnih pregledov. Brez objav in draguljev je res težko napredovati, velikokrat po nesreči porabim tudi dragulje. Za porabo draguljev mora obstajati potrditev.
Ne maram igric, ki mi dajejo besede v usta ali me silijo, da se strinjam s stvarmi, s katerimi se ne strinjam. Odločili so se, da mi vsilijo kupon, kar ni problem, saj ga preprosto ne bi mogel uporabiti ... ampak tako, da ga prikažejo in ne puščajo možnosti, da zaprem ponudbo, jo zavrne ali se umaknem ... PRISILJENO da se dotaknete gumba, ki pravi, da želite kupon? Ne... jaz ne. Nesramno je vsiljevati takšne stvari. Ne zanima me, če bi se pojavilo nekaj, kar bi lahko potem zaprl... Tega nisem želel. NEVRAŽNO.
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strateške igre yna
Veliko zmrzne.
Cooking Frenzy®️Cooking Game Stratégie ydbt
Lačen denarja, dosegel sem raven, ko ne morete iti naprej, ne da bi plačali v enem mesecu in ni več zabavno, odvisno od vaših sposobnosti ni odvisno od tega, koliko denarja porabite, ko igra zahteva, da porabite denar za pridobivanje strank
Imam težave pri ponovnem prenosu Tasty Town.Prepričal sem se, da imam dovolj prostora zanj in tudi dovolj podatkov, vendar se ne prenašajo. Gre le na približno 87,50 odstotka in se vrne na gumb za prenos. Poskusil sem že večkrat. Btw, tudi jaz sem imel težavo z enim od nivojev. Enaka težava pri nalaganju igre. Za celotno raven sem moral izklopiti podatke, preden se naložijo, da sem lahko igral. Prosim, popravite to. Hvala.
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strategi jczr
29.2.20: Zakaj vsi odgovori na pregled zvenijo enako? Brez prave poti naprej, da bi popravili stvari, ki za nas igralce ne delujejo? Še vedno obtiča v pekarni!! 21.2.20 Pripravljen sem, da odstranim to igro. Količina diamantov, ki jo morate porabiti za dodatnih 30 sekund, je smešna, še posebej, če jih je skupaj s ključi tako težko zaslužiti. Za vedno sem obtičal v pekarni. Resnično sovražim, da ni nobene prednosti nadgradnje vaše hrane in kuhinjskih predmetov, da se premaknete naprej.
To je velik zgrabitev denarja, ne izgubljajte časa dobesedno, ko pridete do stopnje 11, že prihaja do točke, ko vam ne bo dovolil, da bi prešli raven brez nakupa draguljev, kar pomeni, da boste v pravem žepu vzeli prave dolarje. prava pandemija bi se morali ti ljudje sramovati samega sebe
Všeč mi je ta igra, tako zabavna je, da je kot kuharska vročica. Všeč mi je, kako lahko nadgradite svojo hrano in kako obstajajo različne restavracije. in zato to igro ocenjujem s 5 zvezdicami.
Lepa igra
Všeč mi je ta igra, zelo zasvoji. Vendar pa raven, na kateri sem, se še naprej kvari in mi ne dovoli, da strankam strežem krožnike s hrano. Poskušal sem posodobiti aplikacijo in jo zapreti ter ponovno odpreti ... nič ne deluje. Zdaj sem obtičal na tej ravni in je res frustrirajuće.
Čeprav mi je ta igra res všeč, sem že dolgo obtičal v pekarni. Niste nam dali dovolj časa za dokončanje ravni, prosimo, rešite to!
Ta igra mi je zaenkrat res všeč! Ponavadi so tako trdi, da jih moram odstraniti, ampak bomo videli!! Je zabavno in zahtevno, vendar ne toliko, da ne bi mogli uživati v igri. Dobro delo razvijalci!! Upam, da bo še naprej dobro, ker mi je všeč.
Sprva je bilo zabavno, toda do tretje restavracije je dobesedno nemogoče dokončati KOLIKO od časovno določenih nivojev, ne da bi večkrat podaljšali čas. In če narediš samo eno napako, padeš na ravni.
Obožujem to igro!!!! Edina stvar, ko končate z zajtrkom (jajce) ali restavracijo, morate počakati na druge prenose ... Zakaj? Ali ga ne morete narediti tam, kjer ga lahko preprosto igrate? Sploh se ne prenaša ... 😭😭😭😭
Res sem užival v tej igri, dokler nisem moral zaradi napak odstraniti. Po zaključku 3. restavracije (picerija) sem prešel na naslednjo, medtem ko sem igral prvo stopnjo in mi je bilo prikazano, kako vse skuhati, ko je šlo za klikanje pijače, ni kliknilo in je šibalo. Prosimo, da to težavo odpravite tiho zaradi tega.
Všeč mi je igra, vendar je škoda, da čas tako hitro zmanjka in običajno nimate dovolj diamantov, da bi kupili več časa. Skoraj nemogoče je dvigniti raven, razen če plačate več diamantov. Prosim, naredite igro bolj primerno za revne ljudi, kot sem jaz, ki ne morejo porabiti 10 milijonov dolarjev za diamante.
Všeč mi je bila igra, vendar sem veliko časa porabil za gledanje oglasov. Igral sem 2 uri na dan in prav toliko časa ali dlje sem videl oglase. Sama igra je super. Dal bi 5 zvezdic, a je bilo oglasov preveč.
Ravni niso "izzivne", nemogoče so. Če potrebujete 10 strank, da premagate raven, a dobite le 6, vas vprašajo, ali želite kupiti več strank, in to stane. Na koncu sem porabil denar, da sem lahko preživel, a zdaj mi je žal. Igro sem izbrisal. Obstajajo tudi drugi, ki so podobni in nikoli vam ni treba plačati niti centa.
Všeč mi je igra, samo želim si, da vam ne bi bilo treba vedno uporabljati lastnega denarja, da bi dobili več diamantov za izboljšave, zlasti zaradi dejstva, da ne dobite dostojnega zneska za tisto, kar plačate. Vsak si ne more privoščiti, da bi porabil 19 in 20 ali celo 30 nekaj za diamante. Ampak razen te super igre.
Rad igram to igro, toda vsakič, ko poskušam dobiti darilne škatle, ko je to storjeno, me vrže ven in moram začeti znova. In to je vsakič. Nehal bom igrati to igro, ker me kar naprej prežene, da bi poskušal dobiti svoje nagrade, in je zelo moteča.
Resnično uživam v igranju, vendar je cena igre previsoka. Ni dovolj priložnosti, da bi zaslužili povečanja.
to je zelo zasvoji igra, dokler ne pridete do točke, ko boste morali porabiti več denarja za ojačitve itd. samo za prehod ravni. Porabil sem približno 4o svojega pravega denarja, zdaj pa sem obtičal in ne morem premagati ravni.
Fishing and Life Sporto fiya