Post by teldamalanli on Feb 18, 2022 20:05:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla mücevher hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Scramble: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Mutfağı karıştırıp yemek pişirme oyunumdan zevk alıyorum Onu seviyorum
Bu oyunu hiç oynayamıyorum 4 kez yeniden yükledim ve hala şansın bu oyunu gerçekten sevdiğini biliyorum
Kitchen Scramble: Cooking Game 시뮬레이션 mvvu
Bu güncellemeden sonra oyunum yüklenirken takılıyor
o kadar kötü ki oyum acilmiyor
İyi oyun oldukça gecikmeli olabilir bazen 3 gün önce bir şey satın aldı hala oyunda görünmüyor defalarca takıma e-posta gönderdim ama hiçbir şekilde yanıt alamadım çok mutlu değilim ve cebimden utanıyorum 5 yıldızlı bir inceleme yapardım
Oyunu gerçekten seviyorum ama yavaş yükleniyor veya gecikiyor olabilir
Hesabımı aşağıda sildim.geri için mail atıyorum bir turlu sorunu çözmedi.1082. Bölümdeyim ve bir çok gereçleri paralı aldım
Yas sorduktan sonra sonraki felan yaziyo next'e basiyorum ama olmuşyo ne yapmam gerek lütfen soyleyin
Neden oynayamıyorum ya
Bu oyunu sevdim, ancak güncellemeyi s21'imde (10/27/21) yaptım ve şimdi oynamak için bir seviyeye dokunduğumda sadece kase ve spatula simgesinin döndüğünü ve döndüğünü görüyorum ve asla yüklenmiyor. Telefonumu yeniden başlatmayı denedim ve şans yok!
4. seviyede takıldım hareket edemiyorum. Lütfen bu sorunu düzeltin.
bu oyunu seviyorum ..... hala pişirme cihazı güncellemesi verilen altın paralarınız için çok zordu
Enerji de bitmese harika oyun
Son güncellemeden sonra oyunu açamıyorum. Benim için, bu para avcısı için bardağı taşıran son damla.
Kredi satın almaya yönelik satın alınan krediye hala yüklenmedi
Güzel oyun 🍛🍲🍡🍘🍭🍬🍖🍳🍳🍳🍳
idare eder guzel
Seviyedeydi phyllodophia kapıyı açmak üzereydi jetonlar alındı ve iki kasaba geri alındı Bir zamanlar geçtiğim tüm seviyelerin hepsi kilitlendi şimdi aynı seviyede kaldı ve bir sonrakine geçemiyor lütfen yardım edin
Facebook'a giriş yaptığımdan beri mesajlarımı açmama izin vermiyor. Misafir olarak oynadığımda bu sorun yoktu. Bu oyuna para harcıyorum lütfen düzeltin. Ve öğeleri almak için 10 $ harcamanıza gerek olmayan özel ürünler gönderin
Seviye 73 bitmeyecek. Hiç müşteri kaybetmeden 20 dakika oynadım. Sonun yakında geleceğini düşünmeye devam etti. Asla yapmadı. Birden çok kez oynadı. Lütfen bunu düzeltin.
Bilgisayarda iyi ama telefonda kapaniyo acilmiyo....
Bunu oynamayı çok severdim, ancak yeni bir telefon alıp oyunu yeniden indirdiğimde ilerlememin yarısından azı aktarıldı. Bağlı bir hesabım olduğu için bunun neden olduğundan emin değilim. Birkaç seviye geri gitmeniz gerektiğinde oyun çok daha az zevklidir.
Oyun güzel ama birde oynayabilsek kendi kendine kendine oyundan cikiyo sebepsiz butun malzeme oynamadn bitiyo bu yuzden kaldiricam oyunuyse duzelmezse eger
Yemek pişirmek için çok iyi bir oyun. Bize mutfağı doğru yönetmeyi öğretiyor. Bu oyunu her yemek pişirme oyununun ötesinde seviyorum. Ayrıca yeni ve farklı yöresel yemekleri ve nasıl yapıldığını da bulabilirsiniz! Gerçekten harika bir oyun!
Bu oyunu oynamayı seviyorum.. ama aksaklıklardan dolayı 372. seviyeyi oynayamıyorum. Belirli bir yemeği servis edemiyorum .. bu çok can sıkıcı.. ne yazık ki bu oyunu oynamayı bırakmak zorunda kalacağım. o seviyeyi temizlemeden daha fazla ilerleyemem .. lütfen hataları düzeltin .. lütfen!!!! 😞😡
Önemli olanın hızlı gitmek olduğunu anlasam da, müşterilerin sabrını ne kadar çabuk yitirdiği için bazı seviyeleri birinci sınıf malzemeler olmadan geçmek zor.
Oyunda sürekli donma sorunu var
Her zaman yükleme sorunları var. Android tablete yüklenmiyor.
Facebook a baglanmıyor
Çoğu zaman oyun donuyor ve zamanı geçememeniz oyunun durmasına neden oluyor. Oyunu seviyorum ama bunu büyük bir sorun olarak görüyorum.
İlk başta mutfak karıştırma oyunu oynamaya başladığımda hiçbir sorunum yoktu, ama şimdi ödüllerimi nöbette vermiyor ve bunu 2020'nin Ağustos veya Eylül ayından beri yapıyor.
Bir oyun müşterileri o kadar hızlandırdığında, kelimenin tam anlamıyla yıldızları alamayacaksınız, insanlardan daha fazla para kazanmak için ilerlemeniz gerekiyor. Sonra insanlar bunun hakkında yorum yaptığında standartların altında bir yanıt veriyorlar çünkü tam olarak ne olduğunu biliyorlar. Ve hiçbir şeyi değiştirmek gibi bir planın yok.
Harika oyun ..ama açmakta zorlanıyorum şimdi 540. seviyedeyim
Oyunu sev! Bütün gün oynayabilirim! Ancak en iyi internetle bile yüklenmesi biraz zaman alıyor. Yine de harika bir oyun, yükleme için sabrınız varsa!
hep güzel ama güzel
Kitchen Scramble: Cooking Game จำลองสถานการณ์ fuw
Kitchen Scramble: Cooking Game Penyelakuan tatq
Az önce bir satın alma yaptım ve o öğeyi almadım ama hesabımdan çıkardım artık bu oyun için başka bir satın alma yapmayacağım
Harika grafiklere sahip harika bir oyun..ama bir süre sonra aletleri yükseltmek için neredeyse sizi madeni para ve nakit almaya zorlamaktan hoşlanıyorlar ve ucuz değiller! Yükseltmeden (jeton satın alarak) oynamaya devam ederseniz, oyun daha az zorlayıcı olmaya başlayacak ve hatta cihazlarınızı yükseltmediğiniz için seviyede başarısız olabilirsiniz. Bu yüzden benim için oyun deneyiminden çok paranızı almayı umursuyorlar.
Oyunu çok beğendim ama çok yavaş. Oyunu oynayabilmem için yüklenmesi kelimenin tam anlamıyla 5 dakika sürüyor. Sonra yükleme bittiğinde nihayet oynamak istediğim seviyeyi seçiyorum, sadece tekrar daha fazlasını yüklemek için. Güncelleme ve düzeltme yapılana kadar oyunu oynamamak.
Pineapple Pen 街機 yil
Noel güncellemesinden beri yükleme ekranını geçemiyorum. Bu, bu uygulamanın tipik özelliğidir, bir şeyler sürekli olarak yanlıştır. Not 20. Bu olmamalıydı.
Bu oyunu gerçekten çok seviyorum ve yıllardır bu oyunu oynuyorum ama 9.8.1 sürümüne güncelledikten sonra artık oynayamıyorum, oturum açtığımda beyaz kutu çıkıyor ve oynarken sadece yükleme sırasında takılı kalıyor ama arka planda oyunun başladığını duydum kaç gündür silip kuruyorum oyun hala çalışmıyor lütfen bunu düzeltin
Güzel ama donuyo sonra kapaniyo çok sinir bozucu
bende acmiyor
Bu son derece sinir bozucu ve sinir bozucu oldu.. Bir uygulama içi satın alma yaptım ve hala oyunuma yansımadı... Ancak geliştiriciye ulaştığımda durumu düzelttiler..
Bu oyuna giremez küçükm ya nasil oyunaniyor bir kutu geldi yardim
Oyun cok güzel ama açılmıyor duzeltirseniz iyi olur