Post by teldamalanli on Feb 18, 2022 19:59:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dynamons World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dynamons World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Dynamons World 2022 version ▞▞▞
Ez a játék az egyik legjobb játék, amit valaha játszottam. Az ok, amiért 3 csillagot adtam neki 5 csillag helyett, mivel két különböző eszközön akartam játszani, de csak az egyik eszközön működött, a másikon nem, ezért nem szórakozhat a másik eszközön. Vagy ez egy 5 csillagos játék. Kérem, próbálja meg kijavítani, hogy 5 csillagot adhassak rá, és még jól is szórakozzon.
Nem olyan rossz játék, de nem szeretem, hogy ebben a játékban a dinamonok nem lehetnek 20-as szintnél magasabbak és online csaták során nem szeretem, hogy használhatjuk a heal spray-t, mert könnyen nyerhetünk, ha sok healt veszünk spray-k és ez az egyik kedvenc játékom, de olyan lassan jönnek a frissítései
Kérjük csapat mérkőzés nem csatlakozik kódot adja, de szuper játékot Szeretem ezt a játékot 🤠🤠😉😉😉😉😉👌👌🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉👍👍👋👋👌🎉🎉🎉😃😃🤠😉😉😉😉😉🔥🔥🔥 🔥
Dynamons World Jeux de rôles kox
Nagyon mérges vagyok erre a játékra, 3/4-szer töltöttem le, de az a hiba, hogy a meccsek között hirtelen fekete képernyő jön
Nem tudom miért , de a lövéseim NAGYON hiányoznak , még ha szépen meg is van töltve a célzó sávom , korábban nem szembesültem ezzel a problémával , de tárolási probléma miatt újratelepítettem ezt a játékot , és most SOKAT hiányzik a lövéseim , kérlek javítsd ki a problémámat, mert nehéz így játszani 😡😡
Dynamons World Ролевые oxd
Ez a játék 5 csillagos lett volna, ha frissítenéd az isten… a fenébe…! A kastély környéke már évek óta hamarosan érkezik!😡😡😡PLZ FRISSÍTSD EZT A JÁTÉKOT! Túlságosan szeretem ahhoz, hogy így elfelejtsem!😭😭😭😭
pokémon utánzatnak találom (nagyon feltünően az )
Ez jó móka! Néhány dolog... A hackereknek nagyon sok termékük van, és nem is tudod, hogy továbbra is ott használnak tárgyakat, és bosszantó az az erőfeszítés, hogy szintet lépj... és kapsz... A kapszulákat nem könnyű beszerezni... És ez minden, hacsak nem akarod, hogy többet mondjak.
jó, de a khaki torony még nem nyílik meg, két éve játszom ezt a játékot, és minden dinamonom megvan, nem nyílik meg, amit javítottál a frissítésben
Kérjük, adjon hozzá időt a battel arénában való online költözéshez. Kérlek 🙏
Játssz online az opppnant nem választja a pokémont, csak az időveszteséget, ezért 1 csillagot adok
Tele hirdetésekkel, és rögtön az elején bombáznak az lvl 8-as pokémonok
Ez egy jó játék, de egy ideig több kell, és egy kicsit késik. Ha azonban van chat funkciója, akkor jobb volt, mint korábban
Ez egy jó játék, de annyira homályos a telefonom számára, hogy azt hiszem, ez telefonprobléma, vagy ennek a játéknak vannak nehézségei.
A Catch gomb leáll, amikor a legnagyobb szüksége van rá
Szép játék 2 éve játszom ezt a játékot, de egy probléma az új terület nem nyílik meg kérlek nyiss új területet szeretnék játszani ezzel a játékkal
Jó ideje játszottam. Ez a költekezésről szól. Gyémántok nélkül nem tudod szintre emelni a szörnyedet, és nem tudod megszerezni őket a harcokban. Vagy készpénzből vásárolja meg őket, vagy a legmagasabb szint a 9, és 1200-ba kerül a 10-es szintig
Ez a játék sokszor lemaradt a telefonomról, amikor legyőztem shelby játékosokat elmentem a klaudes kastélyhoz amiben volt egy vírus, amikor legközelebb megnyitottam a játékot kikapcsolta a telefonomat Azonnal eltávolítottam rossz játék nagyon 😤 😠 😡
Meg tudom nyerni a klaude kastélyt, de eddig nem kaptam receptet, csak 3 darabom van
Hozd a következő Kaudle kastélyát, különben mindenki törli ezt a játékot, és vesztes leszel
Nagyon szeretem ezt, még nekem is van minden dinamonom, beleértve a zenixet is, de nem kapok snorky dynomont, kérlek adj megoldást...
Kérjük, frissítse az új térképet, amely hamarosan megjelenik 🙏🙏
Nekem nagyon tetszik szerintem jó játék
Köszönöm a frissítést 1 vagy 2 év előtt befejeztem a játékot és több mint egy évet vártam, köszönöm a frissítést. De van egy nagyon bosszantó hibája manapság frissítés után. Egy idő után feketévé válik, és be kell zárnom a játékot, és újra meg kell nyitnom. Ez nagyon idegesítő. Javítsd ki minél előbb pls.
Kérjük, frissítse a klaude kastélyt a dynamons világában, különben ez a játék csodálatos volt, kérjük, frissítse a játékot, amennyire csak lehetséges
Igen, ez egy nagyszerű játék. Imádom a történetet és a Dynamons-t. De ott van a probléma, hogy Klaude Castle mindig azt mutatja, hogy jön. Megpróbáltam várni a hamarosan megjelenő megjelenésre, kérjük, javítsa ki ezt a problémát. » Videó » Letöltés Kutató I Wanna To Catch Zenix . Kérjük, frissítse és fejezze be a játékot.
Ez a legjobb játék. De kérem, kezdje el a kalude várat. Most is hamarosan érkezik. Kérjük, adjon frissítést a kalude kastélyról.
Annyi a késés a sok hibánál, hogy csak 4 szint nyílik meg a Kaludes Castle plesae javításban, ami gyorsabban buggya el
Szerintem ez nagyon jo nem szerintem hanem akik írtak azoknak is ja és pokeimon copy
Nagyon szeretem ezt a játékot...
Nagyon szeretem ezt a játékot! 5-6-szor eljátszottam abban a reményben, hogy frissíthetitek, de a "Klaude kastély" továbbra is látható "HAmarosan"!
Nagyon szeretem a játékot, csak az a baj, hogy a klaude vára még mindig nem nyílik, és a másik, hogy az alkalmazásnak meg kell nyomnia a bal oldalt, akkor elindul az alkalmazás, de ha megoldódik, akkor tényleg 5 csillagot adok
Elképesztő, de a klaude vára miatt nem tudunk tovább menni a játékban. Megkérem, hogy frissítsen a klaude várra.
Ez a játék egy jó játék, de a probléma az, hogy nem tudod kinyitni a kastélyt, várhatsz egy hetet, de nem oldja meg a problémát, akkor 5 csillagot tudok adni 🌟. Őszintén szólva ez egy szép játék, de javítsd meg
Pls next Frissítse a játék mentését
Dynamons World भूमिका निभाना zzre
Ez egy jó játék, és előnyös azoknak, akik szeretik a történetet és a pvp játékokat. Mikor volt az új 1.6.3 frissítés?
aki jatsza a dynamonst az hekeje huzza le a lucky patchert.En is letoltottem a licky patchert es be hekkeltem . Es 5526 penzem lett es 3440 kristaly😎😎😎😎
Minden jó, de évek óta azt mondják a klaude kastélya .a értékeléseim alacsonyak mert szeretném Klaude kastélyát.Kérlek készítsd el Klaude kastélyát.kérlek.Unatkozom évek óta várni. Végül el kellett távolítanom. 😔😔
Custom Skin Creator Minecraft Divertissement hnjc
Ez a játék minden jó, de van egy problémám, hogy nem nyílik meg egyszerre. Annyi időbe telik a kezdés, kérlek javítsd ki ezt a problémát és még egy dolgot, kérlek add meg Klaude várának frissítését, amire évek óta várunk
Dynamons World Ролеви kuwr
Nagyon jó én nagyon nagy pokemon rajongó vagyok
A legjobb alkalmazás, amivel valaha játszottam, de 3 csillagot adtam neki, mert tennie kell valamit a klaudes kastélyért. Kérem, ez nem csak az én kívánságom, hanem mindenki vágya. Kérlek javítsd ki...
Nagyon jó játék de 1 probléma van 4 kulcsom van Klaudis kastélyba szeretnék menni de 4 hónapja láttam hogy hamarosan megjelenik nagyon szeretem ezt a játékot de otthagytam mert Klaude vára nem nyílik gyorsítótáraztam minden krison is tűz,víz,fű Unom ezt a játékot most játszom ezt a játékot majd ha frissül és mehetünk Klaude várba 😑
1. Frissítsen többet. Befejeztem azt a klaude várat. 2. Miért regen dynamons lvl 20 nem 1 gyémánt újra, hanem 500 gyémánt. 3. Kérem, térjen vissza 1 gyémánthoz, ami olyan drága. 4. 1 gyémánt volt az oka annak, hogy lvl 20-ra frissítettem.
Ez az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam, de a klaude királyság már régóta nem jön el. Tehát csak 1 csillagos értékelés.
nem tetszik mert a jungelban julien nem lehet legyőzni
Miért nincs benne evolution úgy tök jó lenne Úgy is jó de nem ojan szórakosztató.
A játék készítői a maximális szintet 100 pls-re tehetik. és adj hozzá többet a játékhoz, hogy szórakoztatóbb legyen. Mint több szintet vagy üzletet, ami hasznos és nagyobb kaland. Mint a pokémon, hogy a játéknak régiói vannak. legalább csinálj valami ilyesmit.
Nagyon szeretem ezt a játékot, de csak 4 csillagot adtam, mert klaude vára mindig hamarosan jön, de sosem jön. És a másik dolog, hogy nincs Malakite és Flarion. Még Krimsonom is van. Azt hiszem , hogy Malakitet kapok a Klaudes kastélyban , de mi van Flarionnal ? Bárcsak gyorsan megkapom Flariont és megnyílik a Klaudes kastély . Ez nem csak az én vágyam, hanem mindenki vágya. Klaudes Castle nélkül a játék nem teljes. Kérlek javítsd ki.